Museumavond Leidschenveen-Ypenburg

Bibliotheek Leidschenveen & Ypenburg

29 maart | 17.30 tot 20.30
Op woensdag 29 maart nodigt het Kunstmuseum alle inwoners van Leidschenveen-Ypenburg uit voor een avond vol kunst en muziek in het museum. Iedereen is welkom: je kunt alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen die je naar het museum brengen.

reserveer kaarten Ypenburg

Wat is er te doen?
Het hele museum is open en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat u verrassen door Escher – Andere wereld, Vlaams Expressionisme, Mondriaan & De Stijl of Het Wonder van Delfts Blauw. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop.
Zin om gewoon te genieten van het museum, een liveoptreden of iets te drinken? Dat kan ook. In de Tuinzaal kan iedereen de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis. 

Voor bewoners Leidschenveen: Wilt u mee met de bus?
Voor de hoofdingang van bibliotheek Leidschenveen, Emmy Belinfantedreef 7 Den Haag is een opstappunt.
Verzamelen om 17.15 uur. De bussen vertrekken om 17.30 uur. Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of door te mailen naar: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl